TjänsterAnsvar och kvalitet är två ledord i varje leverans.  
ARIADNE har sitt ursprung som tjänsteföretag inom tekniska beräkningar och simuleringar. Utvecklingen mot integrering av konstruktion och beräkning har på ett naturligt sätt fört oss till att arbeta även med mekanisk konstruktion och effektiv produktutveckling. 
 
Globala verksamheter och lokala svenska nischföretag anlitar oss regelbundet på längre och kortare uppdrag för att dra nytta av vår unika spetskompetens. 

Vid leverans av 3D CAD/CAM/CAE lösningar eller PLM-system skräddarsyr vi leveransen för kundspecifika behov. Ofta sätter vi speciellt fokus på förändringsprocessen och utbildning av kundens organisation. 
​​​​​​​
Vi åtar oss i många uppdrag ett helhetsansvar och projektledning för ett gemensamt väl definierat projekt. Vi eftersträvar och anstränger oss för att i varje delmoment leverera högsta möjliga kvalitet därmed tillföra ett mervärde till projektet. 
Tekniska beräkningar mekanisk konstruktionTekniska beräkningar mekanisk konstruktion
ARIADNE har sitt ursprung som tjänsteföretag inom tekniska beräkningar och simuleringar.
Utvecklat vibrator för geotekniska undersökningar
Ariadne Engineering har i samarbete med
​​​​​​​Marstrom Composite utvecklat vibratorer för oljeprospektering till havs på uppdrag av PGS i Houston.

Vibratorerna med inbyggda sensorer dras efter fartyg och samlar information om havsbottens täthet flera kilometer ner i jordskorpan, i syfte att hitta olja.

Våra tjänster: