Lediga tjänster

Nyexaminerad beräkningsingenjör som vill kick-starta karriären

 
Är du redo att starta din karriär som beräkningsingenjör? Just nu letar vi efter en nyexad ingenjör till vårt kontor i Västerås!
 
Vad kommer du att göra?
På ARIADNE Engineering AB kommer du att jobba i ett dynamiskt team med vassa ingenjörer som är experter inom användning av Model Based Definition, simulering, innovation och beräkning. För dig som nyexad är detta en fantastisk möjlighet att få en snabb utvecklingskurva. Tillsammans arbetar ni med bla tekniska presentationer, konsultprojekt och utbildningar för kunder. Ni  jobbar i nära dialog med kund och hjälper dem att utveckla innovativa lösningar inom områden som geometrisäkring, robust design och hållfasthet. När du är redo att axla rollen kommer du även få möjlighet att driva egna projekt, självklart med stöd av dina erfarna kollegor som alltid är nära till hands.
 
Vilka är vi?
Vi är ett sammansvetsat gäng på nio personer som är placerade i Västerås. Vår företagskultur kännetecknas av flexibilitet, omväxling, korta kommunikationsvägar och roliga utmaningar inom intressanta teknikområden. Givetvis jobbar vi med moderna programvaror som CAD/CAM/CAE/CAI i våra projekt, så du kommer alltid jobba med marknadens bästa mjukvaror.
 
Vem är du?
Vi tror att du har en bakgrund som civ. ingenjör inom mekanik, tillämpad fysik eller dylikt och har ett brinnande intresse för beräkningar så som FEM, CFD och toleransanalys. För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken och gillar lära dig nya saker och går igång på att hitta lösningar på problem. Eftersom vi har många internationella kunder är det även viktigt att du behärskar både svenska och engelska.
 
Vi blir extra glada om du tidigare gjort dig bekant med:
  • FEM
  • Toleransanalys
  • Geometriska toleranser - ISO GPS
  • TRIZ - Innovation
  • CFD
Varför Ariande Engeenering?
Vid det här laget har du säkert förstått att du kommer att jobba i ett härligt gäng, på en flexibel arbetsplats där tekniken står i centrum. Utöver en snabb utveckling genom dina uppdrag kommer du även ha möjlighet att gå utbildningar och delta på konferenser för din kompetensutveckling. För ditt välmående får du 3000 kr i friskvårdsbidrag med ett gym ett stenkast från kontoret. Givetvis erbjuds du även en marknadsmässig lön.
 
Ansökan
Låter det intressant? Skicka då in ansökan till info@ariadne-eng.se och berätta mer om vem du är och dina tidigare erfarenheter!
 
ARIADNE Engineering AB är ett spetskompetensföretag inom Model Based Definition, analys, optimering av mekanisk konstruktion och innovation. Framförallt sysslar vi med försäljning av ingenjörsmjukvara, utbildning, support och konsulttjänster åt kunder som t.ex Tetra Pak, Ericsson, SKF, ABB, ASSA, Alfa Laval, VOLVO och en hel del fler!
Geometrisäkring, Teknikspecialist med unik spetskompetens i Norden, projektledare, digitaliseringGeometrisäkring, Teknikspecialist med unik spetskompetens i Norden, projektledare, digitalisering
Nyexad ingenjör sökes
Jobb som nyexad ingenjör